Din Flyttfirma i Sundsvall

 

Vi är er flyttfirma i Sundsvall och hjälper er med er flytt oavsett företag eller privatperson och behov. Vi vet alla hur påfrestande det kan vara att packa och flytta, låt en erfaren. kompetent flyttfirma hjälpa er med flytten. 

 

Företagsflyttar

 

Vi vet att olika företag kräver olika mycket hjälp vid flyttningen. Vår flyttfirma kommer alltid ut för en personlig besiktning där vi diskuterar hurvida ni önskar hjälp med packning samt uppackning av arbetsplatserna, arkiv och allmänna utrymmen.

Vi hjälper även till med alla typer av montering och demontering, bortforsling av sopor och annat som kan tänkas bli aktuellt vid flytten. De generella villkoren som gäller vid kontorsflyttning är "Kontor 2003" vi följer dom.

 

Bohagsflyttningar

 

När det gäller bohagsflyttningar är vi flyttfirman i Sundsvall med rätt kunskap och erfarenhet. Tillsammans med er diskuteras den bästa lösningen för just ert flyttuppdrag, ni väljer själv i vilken utsträckning ni vill ha vår hjälp, vi åtar oss gärna hela flyttprocessen med allt ifrån nerpackning till uppackning i ert nya hem, men vill ni själv packa era ägodelar går det naturligtvis också bra.
 
Vi tillhandahåller allt för er flytt. Flyttlådor, flyttgarderober, speciellt papper för packning av porslin e.t.c allt för att flytten skall gå så smärtfritt som möjligt. Som ansvarsfull transportör har vi självklart Gällande trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal och vi följer konsumentverkets bestämmelser för bohagsflyttningar Bohag 2010.

 

Kontakta oss idag för hjälp med er flytt


Telefon 060 - 61 92 80
Fax        060 - 61 83 93
E-post   ingemar@all-tjanst.se
E-post   catharina@all-tjanst.se

 

 

Flyttfirma Sundsvall
Er flyttfirma
Expressfirma All-tjänst
Vi ombesörjer de flesta typer av transporter såsom bud, distribution, bohags och kontorsflyttningar. Vi har även lagerhotell för både möbler och gods.
 
Handhar all service inom montering av kontorsmöbler och inredning.
Postadress
Box 897
851 24 Sundsvall

Besöksadress
Borrvägen 4
853 50 Sundsvall
Visa på karta
Telefon: 060 - 61 92 80
Fax:        060 - 61 83 93

E-post:   info@all-tjanst.se
Dela vår sida


© 2021 Expressfirma All-tjänst
Information om cookies