Kostnadsfri offert

Flytthjälp i Sundsvall

Flytthjälp Sundsvall ska vara smidigt & tryggt. Att byta bostad kan vara en stor omställning då kan det vara skönt att få lite hjälp.

Ring 060-61 92 80 för pris & bokning.

Kostnadsfri offert

Behöver du Flytthjälp i Sundsvall?

När det gäller bohagsflyttningar krävs det kunskap och noggrann planering. Vi diskuterar tillsammans den bästa lösningen för just ert flyttuppdrag. Ni väljer såklart själv i vilken utsträckning ni vill ha vår hjälp. Vi åtar oss gärna hela flyttprocessen med allt ifrån nerpackning till uppackning i ert nya hem, men vill ni själv packa era ägodelar går det naturligtvis också bra.

Vi hyr ut eller säljer rejäla och prisvärda flyttkartonger som garanterat håller. Vi har även flyttgarderober och makulatur, speciellt papper för packning av porslin m.m. Allt för att flytten skall gå så smärtfritt som möjligt. Allt material går att köpa på vårt orderkontor, eller om du önskar får det utkört löser vi det såklart åt dig.

Som ansvarsfull flyttfirma i Sundsvall har vi självklart giltigt trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal. Vi följer konsumentverkets bestämmelser för bohagsflyttningar Bohag 2010.

Monteringshjälp
Återvinning och återbruk

RUT-Avdrag

Du som privatperson kan använda dig av rut-avdrag när du ska flytta. Det betyder att du endast behöver betala hälften av arbetskostnaden när du flyttar från en bostad till en annan bostad. Meddela oss när du bokar så löser vi resten. Vill du veta om du har rätt till rut-avdrag kan du läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

Läs mer på skatteverket.se

Flyttfirma som erbjuder flytthjälp till privatpersoner & företag

Vi har lång erfarenhet av kontorsflyttningar & företagsflytt och vet att olika företag kräver olika mycket hjälp vid en flyttning. Vi kommer alltid ut för en personlig besiktning där vi diskuterar hur ni önskar hjälp med packning samt uppackning av arbetsplatserna, arkiv och allmänna utrymmen.

Vi hjälper även till med alla typer av montering och demontering, bortforsling av sopor och annat som kan tänkas bli aktuellt vid flytten. Vi vill göra flytten så smidig som möjligt för alla.

Vi följer dom generella villkoren som gäller vid kontorsflyttningar, Kontor 2003. Som ansvarsfull transportör har vi självklart giltigt trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal.

Vi hjälper dig med packning, uppackning, montering, demontering och forslar även bort sopor. Vi inleder alltid med att komma ut till dig för att göra en personlig besiktning.

Att flytta sitt bohag och allt pick och pack sen många år tillbaka kan ibland kännas som en övermäktig och näst intill omöjlig uppgift. Vi lyssnar på dig och tar hand om delar av eller hela flytten av ditt hem. Vi kan även erbjuda flyttkartonger, flyttgarderober och papper för ömtåligt geråd som glas och porslin. Allt för att din flytt ska ske så säkert och genomtänkt som möjligt.

Vi hjälper dig gärna med transporter och leveranser av olika slag. Vi kan erbjuda mindre budbilar upp till större lastbilar för att möta dina behov.

Kanske har du en gardinstäng, ett skåp eller ett hyllsystem som ska upp? Våra montörer tar sig an både små och stora monteringsuppgifter.

Behöver du magasinera något en kortare eller längre tid? Vi har varma, larmade magasin som dessutom är bevakade dygnet runt. Våra magasin ligger centralt i Sundsvall. Har du inte möjlighet så kommer vi och hämtar dina möbler som vi sedan magasinerar åt dig.

Kostnadsfri offert

Gör en offertförfrågan direkt, snabbt och smidigt. Vi återkommer snarast för att besvara den. Du kan även ringa oss på 060-61 92 80.

Till offertförfrågan