Kostnadsfri offert

Vi har vana och duktiga montörer som hjälper till med det mesta inom inredningsmontering, både för företag och i hemmet.

Ring 060-61 92 80 för pris & bokning.

Montering

Montering behövs i många olika situationer. Efter en företagsflytt kan behov av montering vara mer brådskande. Kontoret ska vara presentabelt för kunder och konferensrummet behöver kanske vara klart när det ska hållas en viktig presentation. I många fall under en flytt, köper man nya möbler. För ett helt företag kan det vara väldigt mycket montering. Det kan vi hjälpa er med så det går fort och smidigt.

När det kommer till hemmet så känns det inte som ett riktigt hem utan att gardiner är upphängda och övriga möbler är ihop monterade och står på plats. Vi hjälper er gärna att montera upp gardinstänger, hänger upp tavlor, sätter upp hyllor på väggen eller monterar ihop nyinköpta möbler.

RUT-Avdrag

Som privatperson kan man använda sig av rut-avdrag när man behöver hjälp med montering. Det betyder att du endast behöver betala hälften av arbetskostnaden. Vill du veta om du har rätt till rut-avdrag kan du läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

Läs mer på skatteverket.se

Borrmaskin

Väggmontering

Vi hjälper er med hyllsystem, bärlister, skåp, whiteboard, tavlor m.m.

Möbler

Möbelmontering

Vi sätter ihop era möbler och ställer dom på plats där du vill ha dom, både för kontor och hemmet.

Garage

Lagerinredning

Vi monterar pallställ, kompaktarkiv, hyllsystem m.m.

Kontakta oss!

Kontakta oss för bokning eller för mer information. Vi hör av oss snarast för att besvara dina frågor.

Ta kontakt