Att byta bostad kan vara en stor omställning då kan det vara skönt att få lite hjälp.

Ring 060-61 92 80 för pris & bokning.

Bohagsflyttningar

När det gäller bohagsflyttningar krävs det kunskap och noggrann planering. Vi diskuterar tillsammans den bästa lösningen för just ert flyttuppdrag. Ni väljer såklart själv i vilken utsträckning ni vill ha vår hjälp. Vi åtar oss gärna hela flyttprocessen med allt ifrån nerpackning till uppackning i ert nya hem, men vill ni själv packa era ägodelar går det naturligtvis också bra.

Vi hyr ut eller säljer rejäla och prisvärda flyttkartonger som garanterat håller. Vi har även flyttgarderober och makulatur, speciellt papper för packning av porslin m.m. Allt för att flytten skall gå så smärtfritt som möjligt. Allt material går att köpa på vårt orderkontor, eller om du önskar får det utkört löser vi det såklart åt dig.

Som ansvarsfull transportör har vi självklart giltigt trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal. Vi följer konsumentverkets bestämmelser för bohagsflyttningar Bohag 2010.

RUT-Avdrag

Du som privatperson kan använda dig av rut-avdrag när du ska flytta. Det betyder att du endast behöver betala hälften av arbetskostnaden när du flyttar från en bostad till en annan bostad. Meddela oss när du bokar så löser vi resten. Vill du veta om du har rätt till rut-avdrag kan du läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

Kostnadsfri offert

Gör en offertförfrågan direkt, snabbt och smidigt. Vi återkommer snarast för att besvara den. Du kan även ringa oss på 060-619280.

Acceptera cookies

Vi använder cookies för mätning, marknadsföring och för att ge en bättre användarupplevelse. Du kan välja att stänga av dessa. Avstängning kan påverka upplevelsen på all-tjanst.se.