Kostnadsfri offert

Att byta bostad kan vara en stor omställning då kan det vara skönt att få lite hjälp.

Ring 060-61 92 80 för pris & bokning.

Kostnadsfri offert

Din flyttfirma i Sundsvall

Välkommen till Expressfirma ALL-tjänst, din flyttfirma i Sundsvall. Vi är en lite ovanlig flyttfirma eftersom vi inte bara hjälper till med vanliga flyttar utan även monterar, inreder och magasinerar.

Vi budar även ut leveranser av alla de slag i Sundsvall och ordnar med de flesta typer av transporter som bud, distribution, bohags- och kontorsflyttar. Välkommen!

Monteringshjälp

Återvinning och återbruk

En allsidig flyttfirma

Som allsidig flyttfirma i Sundsvall kan vi hjälpa dig med allt ifrån packning av ditt bohag till montering och inredning. Vi är alltså en heltäckande flyttfirma i Sundsvall som hjälper dig att få ordning på allt du kan tänkas stå i vid en flytt. Vi erbjuder hjälp med alla typer av flyttar, både företagsflyttar och privata. Oavsett om du ska packa ner bohaget från hemmet du haft i 15 år eller göra en omfattande företagsflytt så kan du därför tryggt lämna över till oss. Vi vet vad som krävs för att vara den bästa flyttfirma du kan tänka dig i Sundsvall.

Kompletta flyttlösningar

En flytt är ofta ett stort och omfattande projekt som innehåller en mängd olika små uppgifter. Saker man samlat på sig i många år ska nu organiseras i ”behåll” och ”släng”-högar. Man kan också ha en mängd pinaler man inte vet vad man ska göra av men som ändå har ett stort nostalgivärde och som bör sparas. Det kan utan tvekan behövas lite hjälp för att styra upp det hela, om det så är med paketering, bortforsling av sopor eller magasinering. Vi kommer gärna ut till dig för att göra en bedömning av hur omfattande din flytt är. Därefter hjälper vi dig med delar av eller hela flytten enligt dina önskemål och behov.

Kostnadsfri offert

Gör en offertförfrågan direkt, snabbt och smidigt. Vi återkommer snarast för att besvara den. Du kan även ringa oss på 060-61 92 80.

Till offertförfrågan

Vi erbjuder:

Företagsflytt
– Vi hjälper dig med packning, uppackning, montering, demontering och forslar även bort sopor. Vi inleder alltid med att komma ut till dig för att göra en personlig besiktning.
Privatflytt
– Att flytta sitt bohag och allt pick och pack sen många år tillbaka kan ibland kännas som en övermäktig och näst intill omöjlig uppgift. Vi lyssnar på dig och tar hand om delar av eller hela flytten av ditt hem. Vi kan även erbjuda flyttkartonger, flyttgarderober och papper för ömtåligt geråd som glas och porslin. Allt för att din flytt ska ske så säkert och genomtänkt som möjligt.
Budtransporter
– Vi hjälper dig gärna med transporter och leveranser av olika slag. Vi kan erbjuda mindre budbilar upp till större lastbilar för att möta dina behov.
Montering
– Kanske har du en gardinstäng, ett skåp eller ett hyllsystem som ska upp? Våra montörer tar sig an både små och stora monteringsuppgifter.
Magasinering
– Behöver du magasinera något en kortare eller längre tid? Vi har varma, larmade magasin som dessutom är bevakade dygnet runt. Våra magasin ligger centralt i Sundsvall. Har du inte möjlighet så kommer vi och hämtar dina möbler som vi sedan magasinerar åt dig.